Over Ons

K​​SA Hillegem: Wat zijn wij?​ 

 

KSA Hillegem is een jeugdbeweging, opgericht in 1934, met talloze tradities en een rijke geschiedenis!

KSA staat voor 'katholieke studentenactie'. Het katholieke element weegt de laatste jaren niet meer zo zwaar door bij ons, maar het zit wel in onze naam. Wij worden overkoepeld door KSA Nationaal, hierin zijn ook KSJ en VKSJ opgegaan sinds 2015. Net zoals er bij de scouts ook een overkoepeling bestaat (scouts en gidsen Vlaanderen). Daarbuiten verschillen wij niet zo veel van andere jeugdbewegingen, de algemene werking loopt vrijwel gelijk.


Gedurende al deze jaren, vol mooie herinneringen, staan de waarden 'vriendschap' en 'samenhorigheid' centraal. 

Deze 2 waarden worden elk jaar nog eens extra in de verf gezet op ons tiendaagse ​kamp!Gedurende het werkjaar worden er tweewekelijkse activiteiten georganiseerd. Hierbij krijgen de leden optimaal de kans om zich eens volledig uit te leven. De activiteiten variëren steeds van inhoud, maar worden steevast goed voorbereid door onze enthousiaste leidingsploeg!​ Om de 3 maanden krijgen onze leden tevens een "BlaBla​"in de bus. Dit is een info-krantje met de belangrijkste mededelingen en gebeurtenissen van de voorbije weken.

KSA Hillegem wil zowel jongens als meisjes van 6 tot 18 jaar de kans geven om zelfstandig te worden, samen te werken in groep en verantwoordelijkheid te leren dragen.

LOKAAL GEGEVENS:

Speteveld 67a 

9550 Hillegem

E-MAIL:

ksahillegem@hotmail.com

HOOFDLEIDERS:

Alexander Moyersoen: 0484 96 06 45

Lukas Van Vaerenbergh: 0497 72 26 76

ONZE SPONSORS​: Klik hier

 

 

 

VIND ONS OP:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 door Alexander Moyersoen. All rights reserved